Mangfoldighedskonference hos Saxo Bank

Foreningen Nydansker inviterer i samarbejde med Udenrigsministeriet og Saxo Bank til interaktiv konference den 21. marts 2013 kl. 13.00-15.30 om mangfoldighedsledelse.

Konferencen afholdes hos Saxo Bank, Philip Heymans Allé 15 i Tuborg Havn.

Konferencen vil fokusere på, hvordan danske virksomheder – ikke mindst SMVer – kan høste fordelene ved den mangfoldighed, som rekruttering af nydansk og udenlandsk arbejdskraft bringer med sig.

Blandt talerne er handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr, Lotte Holck fra CBS og Saxo Banks medstifter, Kim Fournais.

Download invitation og program her.

Tilmelding skal ske til vn@foreningen-nydansker.dk

Mangfoldighedskonference afholdes hos Saxo Bank i Tuborg Havn - find adressen på kort her.