Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

Talentattractiondenmark.dk

Er din virksomhed på udkig efter nye talenter med international profil? Så tag et kig på www.talentattractiondenmark.dk. Netop nu kører Talent Attraction Denmark en række internationale rekrutteringskampagner for at tiltrække udenlandske specialister til Danmark.

 

Hos Talent Atrraction Denmark er der fra efteråret og frem til årsskiftet fokus på en række kampagner, der har til formål at eksponere en række sektorer - herunder Cleantech, ICT og Life Science - det faglige miljø, dansk arbejdskultur, deltagende virksomheder og konkrete jobs i Danmark.

Vil I også styrke jeres rekruttering?

Kampagnerne er tænkt som et supplement til den enkelte virksomheds egen rekruttering, idet de målrettes højtkvalificerede ’passive’ jobsøgere. Via kommunikationskanaler som for eksempel alumninetværk, fagjournaler, faglige organisationer, konferencer og LinkedIn synliggør Talent Attraction Denmark, overfor særligt relevante faggrupper, at Danmark har et spændende fagligt miljø og mange karrieremuligheder.

Kampagnevideoen ’Denmark – Your next career destination?’. En kort film om Danmark set gennem udenlandske øjne. Varighed: ca. 3 min.

Gratis at deltage

Kampagnerne løber mellem september og december 2014, og det er gratis for virksomheder at deltage. Eneste krav er, at din virksomhed har et eller flere åbne job inden for Cleantech, ICT eller Life Science området, og at stillingsopslagene er på engelsk.

Talent Attraction Denmark vil løbende udvikle rekrutteringskampagner frem til medio 2015. Ønsker du mere information om fremtidige kampagner, så tag kontakt til projektpartner Merete Sandager.

Se hvordan din virksomhed kan blive eksponeret på www.talentattractiondenmark.com, hvor du også kan se igangværende kampagner.

Fri adgang til markedsføringsmaterialer

www.talentattractiondenmark.dk finder du også en række gratis marketingmaterialer, der brander Danmark, som det foretrukne land at arbejde og bo i over for internationale medarbejdere. Få eksempelvis adgang til:

  • Nyttig viden om at arbejde og leve i Danmark
  • Viden om Danmarks unikke styrker, som fordelagtigt kan bruges i rekrutteringen af internationale medarbejdere
  • Input til virksomhedens rekrutteringsstrategi målrettet internationale medarbejdere

Måske kunne nogle af jeres nye internationale medarbejdere have glæde af app’en ’Move to DK’. App’en fungerer som en samlet indgang til de mange websites og myndigheder, som skal kontaktes i forbindelse med at flytte til og etablere sig i Danmark og indeholder praktisk information om, hvordan man fx får arbejdstilladelse og kan lære danskere og dansk arbejdskultur at kende.

Hvem står bag?

Driften og udviklingen af Talent Attraction Denmark varetages i fællesskab af Copenhagen Capacity og International Community ved Erhverv Aarhus i nært samarbejde med work-live-stay southern denmark. Talent Attraction Denmark er et projekt, der er finansieret med opbakning fra en række forskellige partnere. 

Talent Attraction Denmark understøtter alt fra SMVer til C20 virksomheder, universiteter og forskningsinstitutioner i deres arbejde med at rekruttere internationale medarbejdere.

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.