Det lader til at du bruger en ældre version af Internet Explorer. Foreningen Nydanskers hjemmeside kan derfor ikke vises optimalt. For at se hjemmesiden anbefaler vi at du opgradere din Internet Explorer.
Klik her for at gå til Microsoft's hjemmeside og hent den nyeste Internet Explorer

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen, Foreningen Nydansker

En indsats for unge, der batter

Hvad kan en mentor gøre for en ung, der står uden for arbejdsmarkedet? Det sætter vi spot på i en ny video i samarbejde med Tuborgfondet. Hvad kan du som medarbejder, virksomhed eller kommune gøre af forskel for udsatte unge i DK? Det giver vi svar på og lægger fakta på bordet.

Mentorinitiativ rykker 71 pct. af målgruppen videre

Bryd Unges Ledighed NU! er en erhvervsmentorordning, der formidler frivillige erhvervsledere til fra lokale virksomheder til udsatte unge, som har brug for hjælp til at komme i job eller uddannelse.

Allerede nu bidrager 400 store, små og mellemstore virksomheder til erhvervsmentorordningen, og det har givet pote. For 71 pct. af de unge, som har deltaget i et mentorforløb, har det nemlig været med til at bane vejen for praktik, læreplads uddannelse eller job.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Tuborgfondet støtter Bryd Unges Ledighed NU! med 6 millioner kroner over de næste tre år. Målet er at udbrede mentormodellen til dobbelt så mange kommuner som i dag. Vil du være med til at gøre en forskel? Så læs her, hvad du kan gøre:

>> Virksomhed og medarbejdere

Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte unge i dit lokalområde? Du og din virksomhed kan gøre en positiv forskel for de unge, for jeres lokalområde og for jer selv som virksomhed. I har netværket, kontakterne og branchekendskabet, der kan være med til at bryde unges ledighed.

Kontakt virksomhedsansvarlig, Trine Bruun Mathiasen, for at høre mere: 3338 6219/tb@brydungesledighed.dk eller læs mere og tilmeld dig her.

>> Kommune

Foreningen Nydansker kan hjælpe din kommune godt i gang med at implementere ordningen. Tuborgfondet har bevilget midler til indsatsen. Det betyder, at I kun skal betale for halvdelen af jeres mentorforløb, når I forpligter jer til en toårig periode.

Kontakt gerne projektkonsulent Marie Balch for nærmere information på 3338 6208 / mrb@bydungesledighed.dk.

Indsatsen har netop vundet Fællesskabsprisen 2016.

Læs mere på www.erhvervsmentor.dk

FORENINGEN TIL INTEGRATION AF

NYDANSKERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal.

1453 København K.