Fremtidens medarbejder er (måske) fra Syrien

De danske virksomheder mangler ingeniører, men nu er der måske en løsning på vej: Flygtninge, der i forvejen har en ingeniøruddannelse, skal ind på det danske arbejdsmarked.

Jyllands-Posten har sat fokus på Foreningen Nydanskers samarbejde med ingeniørforeningen IDA om mentorindsats for flygtninge.

Hent artikel i JP: Fremtidens medarbejder er (måske) fra Syrien

Jalal Assad sammen med sine to projektkollegaer, som også skal starte i praktik hos virksomheden Orbicon. Foto: Mads Sønnegaard Poulsen