Aktuelle projekttilbud

Vi tilbyder virksomheder og enkeltpersoner inddragelse i projekter, der afprøver metoder og gør en forskel.

Måske ønsker din virksomhed at arbejde aktivt med at fremme mangfoldighed på eller uden for arbejdspladsen, at iværksætte en CSR-indsats eller bidrage til, at mangfoldigheden opnår bedre vilkår i Danmark?

Vi kan fx tilbyde deltagelse i og samarbejde om følgende initiativer:

Mentorordninger

Mangfoldighedsledelse

...Eller hvad med et projekt, der tager udgangspunkt i din egen idé?

Ønsker I en uforpligtende snak om samarbejdsmuligheder eller at drøfte mulige projektideer, så ring til os på telefon 3393 4383.

Særligt for kommuner

Gitte Høyer, Kragelund Kommunikation A/S, var mentor for Liselle Alyson Rodney fra Jamaica. Læs deres fælles historie i Århus Stiftstidende.