Events

Som deltager i M+ har du mulighed for at deltage i en række faglige arrangementer. Herunder kan du se tidligere og kommende events.

Kommende events

Afsluttende konference i København onsdag d. 12. juni 2013. Download program her. For information og tilmelding skriv til Maj-Britt Jakobsen.

Tidligere events
13.-15. marts 2013: Tredje og sidste runde netværksklynger.
Vælg mellem den 13. eller 15. marts (tilmeld jer her).

4. februar 2013, kl. 10.00-15.00M+ konference med workshop i Aarhus. Se programmet her.

20.-23. november 2012: Anden runde netværksklynger.

1. oktober 2012: Lancering af det nye Mangfoldighedsratingsystem. Se programmet herSe billeder fra vores arrangementer her.

20.-24. august 2012: Første runde netværksklynger.

9. marts 2012: Kick off-arrangement i Århus for de deltagende virksomheder fra den vestlige del af landet. JyllandsPosten skrev bl.a. om arrangementet. Læs artiklen her.

21. februar 2012: Kick off-arrangement på Københavns Rådhus for nogle af de virksomheder, der skal deltage i projektet. Ca. 25 virksomheder var repræsenteret, og arrangementet blev bl.a. omtalt på P4Se billeder fra vores arrangementer her.

24. november 2011: Informationsmøde om M+, hvor bl.a. Københavns Kommune, McDonald's, Aarhus Kommune, Arriva, Haldor Topsøe og KAB deltog.Se billeder fra vores arrangementer her.