Kompetencer

Foreningen Nydansker har siden 1998 arbejdet for at bane vejen for nydanskere på arbejdsmarkedet og gøre mangfoldighedsledelse til et naturligt og værdsat element i dansk erhvervsliv. Vi har fokus på både udenlandske arbejdstagere, som er hentet til landet, og nydanskere, som allerede er her.

Mangfoldighedsledelse er en visionær ledelsesretning, der ser forretnings-mæssige muligheder i forskellighed
Mangfoldigheden starter i rekrutteringen. Tiltrækning af kompetente nydanskere betaler sig
Fokus på fastholdelse minimerer udgifter til rekruttering og sygefravær, tab af viden og mangel på arbejdskraft.
Mentorordninger er et effektivt redskab til introduktion og fastholdelse på arbejdsmarkedet
At kunne tackle kulturmøder hensigtsmæssigt har betydning for virksomhedens resultater
Foreningen Nydansker tilbyder kurser og foredrag inden for integrations- og mangfoldighedsområdet