Om Foreningen Nydansker

Foreningen Nydansker arbejder for at bane vejen for nydanskere på arbejdsmarkedet og gøre mangfoldighedsledelse til et naturligt og værdsat element i dansk erhvervsliv. Bliv klogere på hvem vi er og se nyheder på siden her.

Som non-profit organisation nytænker vi vejen til mangfoldighed sammen med danske virksomheder
Foreningen Nydanskers team af medarbejdere arbejder for at realisere mangfoldighedspotentialet
Se seneste nyheder og tilmeld dig vores nyhedsbrev
Såvel private som offentlige virksomheder tegner foreningens bestyrelse