Fastholdelse

Skal I have hjælp til fastholdelse af jeres medarbejdere? Foreningen Nydansker har udviklet og bidraget til en række værktøjer, der kunne være interessante for jer:
Filmklip fra fire virksomheder viser, hvordan de med succes arbejder med fastholdelse af deres nydanske medarbejdere gennem mentorordninger, kompetencafklaring og lederuddannelse.
Magasin med fokus på dansk arbejdspladskultur. Magasinet giver en række bud på, hvordan arbejdspladser og nydanskere kan forberede sig på mødet med hinanden.
Informationsguide målrettet udenlandske arbejdstagere. Guiden informerer om praktiske forhold i Danmark, henviser til relevante websites og hjælper nyankomne med at få en god start i DK.
Hjemmeside hvor udlændinge og danskere kan finde sammen i forskellige sociale og professionelle netværk via en matchingportal.
Hjemmeside, hvor udlændinge, der bor i Danmark, kan danne netværk med hinanden og deltage i sociale arrangementer.
Erhvervsmentorer, mentorfamilier og andre typer mentorordninger er redskaber, der med succes bidrager til medarbejderfastholdelse.
Inspirationskatalog målrettet kommuner med bud på en række metoder og redskaber til fastholdelse af nydanske medarbejdere på arbejdsmarkedet.
Guide med råd og vejledning til, hvordan man gennemfører mangfoldighedsledelse i personalepolitikken på både private og offentlige arbejdspladser. Indeholder også råd om fastholdelse.