Jobsøgning

Er du nydansker og på jagt efter nyt job? Foreningen Nydansker har udviklet og bidraget til en række værktøjer, der kunne være interessante for dig:
Kontakt sekretær Vesna Nikolic på vn@foreningen-nydansker.dk og få tilsendt stillingsopslag på mail fra virksomheder, der bevidst går efter en mangfoldig medarbejderskare.
Magasin med fokus på dansk arbejdspladskultur. Magasinet giver en række bud på, hvordan arbejdspladser og nydanskere kan forberede sig på mødet med hinanden.
Informationsguide målrettet nyankomne udenlandske arbejdstagere. Guiden informerer om praktiske forhold i Danmark og henviser til relevante websites.
Hjemmeside hvis formål er at skabe internationale venskaber i alle dele af Danmark. Udenlandske arbejdstagere og deres familier kan etablere kontakt til danskere.
Hjemmeside, hvor udlændinge, der bor i Danmark, kan danne netværk med hinanden og deltage i sociale arrangementer.
Hjemmeside med råd til jobsøgende, der gerne vil være bedre til at håndtere jobsamtalen.
Offentlig portal, der sætter arbejdsgivere og udenlandske medarbejde i stand til at komme i kontakt med hinanden.