Kulturmøder

Har I fokus på kulturmødet? Foreningen Nydansker har udviklet og bidraget til en række værktøjer, der kunne være interessante for jer:
Kalender med information om helligdage og traditioner indenfor de fem største religioner.
Magasin med fokus på dansk arbejdspladskultur. Magasinet giver en række bud på, hvordan arbejdspladser og nydanskere kan forberede sig på mødet med hinanden.
Hjemmeside med en lang række eksempler på best practice vedrørende mangfoldighed i sundhedssektoren.
Guide til kulturmøde udarbejdet for foreningen Aktive Kvinder. Guiden bidrager til at igangsætte dialog og aktiviteter på tværs af kulturer.
Guide med råd og vejledning til, hvordan man gennemfører mangfoldighedsledelse i personalepolitikken.
Procesværktøj til arbejdspladser. Værktøjet tegner et billede af, hvordan det går med mangfoldighed på arbejdspladsen og giver fremadrettede anbefalinger.