Mangfoldighedsledelse

Skal I arbejde med mangfoldighedsledelse? Foreningen Nydansker har udviklet og bidraget til en række værktøjer, der måske kunne være interessante for jer:
Magasin der gennem portrætter af en række medarbejdere viser, hvordan Arriva som arbejdsplads drager nytte af medarbejdernes forskelle både i køn, alder, etnicitet, seksuel orientering, handicap og meget mere.
Procesværktøj til afdækning af mangfoldighed på jeres arbejdsplads. Ved brug af værktøjet, ender I med en profil og en række konkrete forslag, som kan blive til en skræddersyet handlingsplan for mere mangfoldighed på jeres arbejdsplads.
Casesamling med eksempler fra virksomheder, der har realiseret et manfoldighedspotentiale.
Inspirationskatalog med fokus på vækst og mangfoldighed. 20 konkrete historier fra danske arbejdspladser viser, hvordan en mangfoldig medarbejderstab kan være katalysator for værdiskabelse.
Roadmap M+ er et værktøj til at visualisere din virksomheds vej til at nå konkrete målsætninger inden for mangfoldighedsledelse.
Undersøgelse af McDonald’s og de mange organisatoriske fordele, virksomheden opnår ved at rekruttere mangfoldigt og arbejde målrettet med at skabe en inklusiv virksomhedskultur.
Kalender med information om helligdage og traditioner indenfor de fem største religioner.
Guide med råd og vejledning til, hvordan man gennemfører mangfoldighedsledelse i personalepolitikken på både private og offentlige arbejdspladser.
Inspirationshæfte der gennem 14 virksomhedsportrætter sætter fokus på arbejdet med mangoldighedspolitik i praksis.
Magasin med fokus på dansk arbejdspladskultur. Magasinet giver en række bud på, hvordan arbejdspladser og nydanskere kan forberede sig på mødet med hinanden.
Filmklip om lederuddannelse af nydanskere hos ISS