Videoklip om mentorordninger

Vi stiller skarpt på fordelene ved at etablere mentorordninger på arbejdspladsen.

Mentorordninger er i dag en meget udbredt metode til at introducere nye medarbejdere på arbejdspladsen. Også når vi byder nydanske kolleger velkommen, er der mange genvinster at hente. I de nedenstående videoklip får du mentorbegrebet belyst fra tre sider, fra folk, der har mentorordninger helt tæt inde på livet.

Arbejdsgiverne

Repræsentanter fra Flügger og Nordea fortæller om fordelene ved at introducere nye medarbejdere via mentorer

Mentor/mentee parret

Hør erfaringerne fra et mentorforløb fra et mentor/mentee par hos Nordea