Rekruttering

Skal I arbejde med rekruttering? Foreningen Nydansker har udviklet og bidraget til en række værktøjer, der kunne være interessante for jer:
Medlemmer og andre interesserede kan benytte Foreningen Nydanskers hjemmeside og ’Jobnetværk for nydanskere’ som rekrutteringskanal.
Nydanskeres specialviden kan være nøglen til din virksomheds succes på eksportmarkedet. www.eksportjob.dk gør det nemt for dig at finde medarbejdere med særlig viden om de lande, I ønsker at eksportere til.
Guide med elleve rekrutteringstrin og tips til, hvad I som virksomhed skal tænke på i rekrutteringsprocessen for at sikre, at I finder den rette blandt ansøgerne – samtidig med at I øger mangfoldigheden i organisationen.
Hjemmeside med råd til rekrutteringsansvarlige, der gerne vil være bedre til at håndtere jobsamtalen og arbejde med mangfoldighed i rekrutteringen.
Guide med råd og vejledning til, hvordan man gennemfører mangfoldighedsledelse i personalepolitikken. Indeholder også råd om rekruttering.
Inspirationskatalog med fokus på vækst og mangfoldighed. 20 historier fra danske arbejdspladser viser, hvordan mangfoldighed kan være katalysator for værdiskabelse.
Håndbog i afholdelse af jobmesser – fra idéfase og planlægning til afholdelse og evaluering. Guiden har især fokus på beskæftigelsesindsatsen i forhold til etniske minoriteter.