Trine Bruun Mathiasen
Bryd unges ledighed NU!
Projektleder
Trine Bruun Mathiasen
E-mail:
tb@foreningen-nydansker.dk
Tlf.:
33 38 62 19

Samarbejde med virksomheder

Vil du være med til at gøre vores ungeindsats til en succes? Du og din virksomhed kan gøre en positiv forskel for de unge, for vores lokalområder og for jer selv som virksomhed. 

I har netværket, kontakterne og branchekendskabet, der kan være med til at bryde unges ledighed nu!

Følgende virksomheder bakker op om initiativet:
Arriva, IBM, Krifa, Rambøll A/S, Q8 og Tuborgfondet

Ovenstående virksomheder bidrager til mentorindsatsen gennem frivillig arbejdskraft, sponsorater, pressearbejde, netværk, udlån af lokaler m.m.

Tuborgfondet 

Tuborgfondet støtter Bryd Unges Ledighed NU! med 6 millioner kroner fra 2016 til 2018. Målet er at udbrede mentormodellen til dobbelt så mange kommuner som i dag. Direktør i Tuborgfondet, Anne-Marie Skov, har store forventninger at implementere mentormodellen i nye kommuner: ”Erhvervsmentorkorpset er et rigtig godt eksempel på, at frivillige kan bidrage til at løse en stor samfundsmæssig udfordring, og vi ser frem til at se resultaterne af næste fase”.

Kontakt virksomhedsansvarlige Trine Bruun Mathiasen for at høre mere: 3338 6219/Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hér er Bryd Unges Ledighed NU!

Trine Bruun Mathiasen
Projektleder
Trine Bruun Mathiasen
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 38 62 19
Mobil:
25 94 89 63
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline