Folder Mentorordninger

pdf Bliv erhvervsmentor

135 downloads

bliv_erhvervsmentor_web.pdf

Informationsfolder om Erhvervsmentorkorpset, der arbejder på frivillig basis med at støtte nydanskere i deres personlige og professionelle udvikling i Danmark.

pdf Erhvervsmentorer skaber resultater

70 downloads

Erhvervsmentorer skaber resultater.pdf

En trin for trin guide til brug af erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen over for højt kvalificerede ægtefælleforsørgede.

pdf Mentor CV

mentor_cv_foreningennydansker.pdf

Oversigt over en række succesfulde mentorordninger og forløb udviklet af Foreningen Nydansker.

pdf Mentortjekliste

75 downloads

mentortjekliste_haandbog_final.pdf

Tjekliste til brug ved mentorordninger. Tjeklisten besvarer spørgsmål som: Hvad er en mentors rolle? Hvilke opgaver skal/kan en mentor løse? Og hvordan kan man i praksis gribe opgaven an?

pdf Guide til mentorforløb

106 downloads

guidetilmentorforloeb.pdf

Guide med råd og værktøjer til dig, der skal til at tage fat på opgaven som mentor. Brug den til at strukturere og målrette et mentorforløb og styrk udbyttet for både mentee, mentor og virksomhed.

pdf Samtaleguide til mentorer

75 downloads

samtaleguide_til_mentorer.pdf

Guide som hjælper mentorer til at strukturere samtalen med deres mentees. Guiden har særligt fokus på virksomhedsrettede mentorforløb.

pdf Mentorguide

76 downloads

mentorguide_dtl.pdf

Branchetilpasset mentorguide 'På vej mod fremtiden' udarbejdet for medarbejdere i transportbranchen.

pdf Metodekatalog - en guide til frivillige foreninger

Metodekatalog_mentorer_0.pdf

En guide til frivillige foreninger og organisationer, der ønsker inspiration til at etablere og gennemføre mentorforløb.

pdf Mentorordninger i beskæftigelsesindsatsen

mentorordningen_rapport.pdf

Undersøgelse om brugen af mentorordninger i arbejdet med beskæftigelse af nydanskere.