Mentorkurser

Hvis jeres virksomhed ønsker at støtte nye medarbejdere i den første tid på arbejdspladsen, kan Foreningen Nydansker vejlede jer i opstarten af en intern mentorordning eller uddanne nøglemedarbejdere til at agere mentor for eksempelvis en flygtning, som I har i praktik. 

Mentor kan hjælpe den nye medarbejder med at lære arbejdspladsen og kollegerne at kende, introducere arbejdsgange og normer, eller noget helt tredje. 

På mentorkurset bliver de kommende mentorer introduceret til målgruppen og hvordan de kortlægger mentees udfordringer og lægger en plan for mentorforholdet. Desuden vil kursusdeltagerne bliver introduceret til de forskellige mentorroller og opgaver, hvor der er fokus på hvordan mentor sammen med mentee kan sætte mål og delmål, der inspirerer og motiverer. I den forbindelse trænes også samtaleteknikker og positiv kommunikation, kulturforståelse og uskrevne regler.

Gennem kurset bliver deltagerne således godt klædt på til rollen som mentor og går hjem med konkrete værktøjer, som han eller hun kan bruge til at hjælpe mentee.

PRISER FOR MEDLEMMER/IKKE MEDLEMMER 

  • Direktør 1.050 kr. pr. time/ 1.250 kr. pr. time 
  • Konsulent 850 kr. pr. time/ 1.050 kr. pr. time 
  • Andre medarbejdere 350 kr. pr. time/ 500 kr. pr. time  
  • Oplæg og kurser efter aftale 

 

Er jeres arbejdsplads interesseret i at booke et mentorkursus?

Hvis jeres arbejdsplads ønsker at høre mere om mentorkurser, priser m.m., er du velkommen til at kontakte direktør Jes Vissing Tiedemann.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.