Hvem er vi?

Foreningen Nydansker arbejder for at bane vejen for nydanskere på arbejdsmarkedet og gøre mangfoldighedsledelse til et naturligt og værdsat element i dansk erhvervsliv.

Medlemsorganisation

Foreningen har over 100 medlemsvirksomheder – både private og offentlige – der bidrager til at sætte fokus på integration og mangfoldighed. 

 

Nydanskere i fokus

Vi arbejder for at skabe øget mangfoldighed med fokus på integration af nydanskere på arbejdsmarkedet. Det gælder både højtuddannede udenlandske arbejdstagere, som er hentet til landet, og nydanskere, som allerede er her.

 

Mangfoldighedsledelse som tilgang

Kodeordet for foreningens arbejde er mangfoldighedsledelse. Målet er, at flere virksomheder rekrutterer mangfoldigt og anvender mangfoldigheden aktivt i hverdagen på arbejdspladsen.

 

Projekter og samarbejder

Vi nytænker vejen til mangfoldighed sammen med danske virksomheder. Gennem projekter, rågivning, kurser og oplæg sætter vi fokus på mangfoldighedsledelse, mentorindsatser, rekruttering, fastholdelse og kulturmøder.

 

Privat og non-profit organisation

Foreningen Nydansker er dannet i 1998 af en gruppe virksomhedsledere ud fra et ønske om at fremme integration og mangfoldighed og bringe uudnyttede ressourcer i spil. Der er ikke tale om et statsligt initiativ, men om et hold af Danmarks mest fremsynede virksomheder, der er gået sammen for i fællesskab at åbne deres arbejdspladser for nydanskere.

 

Vidensbank og meningsdanner

Gennem den viden og de erfaringer, vi opnår i samarbejde med vores medlemsvirksomheder, sørger vi for at kvalificere og bidrage til den politiske dagsorden på mangfoldighedsområdet.

 

Forum for mangfoldighedsfans

I vores projekter og til vores netværksarrangementer mødes medlemsvirksomheder og samarbejdspartnere og udveksler idéer og erfaringer.

 

Navnet Foreningen Nydansker

Navnet ’Foreningen Nydansker’ er en forkortelse af vores oprindelige navn: "Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet". Missionen er stadig den samme: At nedbryde barrierer mellem nydanskere og arbejdsmarkedet.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.