IGU og branchepakker

Vores ydelser sikrer det bedste udbytte af samarbejdet med virksomheder i 20 af Danmarks mest effektive kommuner og en række af vores landsdækkende medlemsvirksomheder.

Branchepakker for virksomheder

Branchepakker for virksomheder

Ønsker I som virksomhed at sikre en opkvalificering af medarbejdere, I har i praktik eller løntilskud? Foreningen Nydansker samarbejder med virksomheder i alle brancher omkring udviklingen af Branche-pakker, der understøtter kvalificerede forløb, der giver værdi for både praktikanter og virksomhed.

Læs mere

Branchepakker for kommuner

Branchepakker for kommuner

Har din kommune brug for en effektiv metode til at få ledige flygtninge og indvandrere i beskæftigelse? Branchepakker er sammenhængende forløb, der opkvalificerer den ledige til en specifik delbranche, hvor jobmulighederne i lokalområdet er gode. Foreningen Nydansker er konceptleverandør på Branchepakker og kan klæde kommunens medarbejdere på til at arbejde med Branchepakker.

Læs mere

IGU-ydelser til kommuner

IGU-ydelser til kommuner

Foreningen Nydansker samarbejder med danske jobcentre om at etablere lokale samarbejder, som sikrer flere og bedre IGU-forløb til glæde for både erhvervsliv og flygtninge. Læs mere om vores indsatser her.

Læs mere

IGU-værktøjer

IGU-værktøjer

Integrationsgrunduddannelsen kan være et rigtig godt værktøj til at få flygtninge og familiesammenførte i gang på det danske arbejdsmarked. Foreningen Nydansker har udarbejdet en række eksempler på uddannelsesplaner samt konkrete anbefalinger, som kan hjælpe virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner med at skabe gode IGU-forløb.

Læs mere

Jes Vissing Tiedemann
Mangfoldighedsteamet
Projektleder | Branchepakker
Jes Vissing Tiedemann
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 93 43 83
Mobil:
50 53 35 15
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline