Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
Vesna Nikolic
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 93 43 83

Skarp økonom til mikroøkonometriske og registerbaserede analyser

Har du en veludviklet analytisk sans, og vil du være med til at etablere et stærkere vidensfundament for politikudviklingen i Uddannelses- og Forskningsministeriet? Kan du i et klart og præcist sprog formidle komplekse problemstillinger og analyser? Og vil du være tovholder på større analyseprojekter og bidrage med analyser til ministeriets årlige uddannelses- og forskningspolitiske redegørelse? Så har vi en spændende stilling til dig i Analysekontoret.  

Ambitiøs akademiker søges til budgetopgaver på uddannelsesområdet

Har du lyst til at arbejde med økonomistyrings- og analyseopgaver på uddannelsesområdet? Har du mod på at arbejde med tilskudsberegning og udvikling af tilskudsmodeller med store datamængder? Og er du fagligt stærk og ambitiøs? Så har vi et spændende job i kontoret for Institutionsøkonomi i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte. 

Dokumentspecialist søges til Udlændingestyrelsen

Vil du være en del af et kompetent team, som arbejder med at tilvejebringe og vedligeholde baggrundsoplysninger til brug for behandlingen af ansøgninger om opholdstilladelser i Danmark? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega i kontoret Landedokumentation i Udlændingestyrelsen.  

Akademikere søges til informationsindsamling og analyse

Udlændingestyrelsen søger to nye kolleger til informationsindsamling i kontoret for Landedokumentation, der har interesse i at arbejde i krydsfeltet mellem informationssøgning på internettet, analyse af data fra mobiltelefoner og udarbejdelse af skriftlige analyseprodukter. 

Chef for systemforvaltningen i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Vil du stå i spidsen for sikker og effektiv systemforvaltning af en række vigtige offentlige it-løsninger på udlændingeområdet? Departementet søger Systemforvaltningschef til Koncern It, der kan lede det fortsatte arbejde med at professionalisere ministeriets systemforvaltning. 

 

 

Kontorelever til Uddannelses- og Forskningsministeriet

Vil du gerne have en bred uddannelse i offentlig administration, sætter du ære i at yde en god service og kan du arbejde selvstændigt med mange forskellige opgaver? Så søger vi lige nu kontorelever til start 1. september 2019. 

Souschef med flair for forandringsledelse søges til Udlændingestyrelsen

Har du lyst til at indgå i ledelsen af et kontor, hvor medarbejderinddragelse står højt på dagsordenen? Udlændingestyrelsen søger en souschef til 1. Forlængelseskontor, der vil bidrage til løsningen af kontorets mange opgaver og være med til at sikre tryghed og trivsel for medarbejderne i en spændende og omskiftelig tid. 

Skarp akademiker søges til sagsbehandling på SU-området

Kan du se dig selv arbejde med ansøgninger om handicaptillæg på SU-området? Har du stærke formidlingsevner og erfaring med juridisk sagsbehandling? Og kan du skabe resultater som en del af et team? Så er du måske vores nye kollega i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.  

Kontorfunktionær med erfaring inden for SU- administration søges

Har du et dybdegående kendskab til SU-reglerne? Har du erfaring med kontrol af studerendes indkomst? Og har du kendskab til uddannelsesregler for ungdomsuddannelser og videregående uddannelser? Så er du måske vores nye kollega i styrelsens kontor for Uddannelsesstøtte. 

Ambitiøs økonom til budget og finanslovsarbejde

Er du en dygtig økonom, som kan bidrage til vores budget og finanslov? Vil du arbejde i et politisk miljø tæt på ministeren og med opgaver, der bidrager med konkret værdi til samfundet? Så er du måske vores nye kollega. 

Student med flair for tal søges til Udlændingestyrelsen

Er du interesseret i at arbejde i centraladministrationen i krydsfeltet mellem drift, jura og politik? Udlændingestyrelsen søger en student til det generelle indkvarteringsteam i Kontoret for Økonomi og Indkvartering, hvor du blandt andet skal bidrage med at levere talmateriale til både internt og eksternt brug.  

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
Vesna Nikolic
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 93 43 83
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline