Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
Vesna Nikolic
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 93 43 83

Områdeleder til stort it-projekt i Uddannelses og Forskningsstyrelsen (Genopslag)

Drømmer du om en once-in-a-lifetime mulighed for at et stort it-projekt til uddannelsessektoren? Har du lyst til at videreudvikle et konstruktivt og resultatorienteret samarbejde med vores mere end 20 brugerorganisationer og med leverandøren? Kan du skabe en god arbejdsplads med tydelig retning for vores dygtige specialister? Så er du måske vores nye områdeleder for esas-teamet.

To datastærke analytikere til Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds sekretariat

To datastærke analytikere til Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds sekretariat

Er du interesseret i forsknings- og innovationspolitik?  Har du lyst til at udvikle og omsætte data og analyser til politisk rådgivning? Sætter du pris på afvekslende opgaver, selvstændigt ansvar og et godt fagligt samarbejde? Så er du måske én af vores to nye analytikere i sekretariatet for Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR).

Datastærk akademiker til Danmarks Frie Forskningsfonds statistiske beredskab

Har du flair for statistik og har du hands-on-erfaring med SQL-databaser? Har du lyst til at få en masse faglig og personlig erfaring som tovholder, igennem dit bidrag til at vedligeholde og udvikle Danmarks Frie Forskningsfonds database og statistiske beredskab? Og ønsker du at lære forskningsområdet at kende? Så har vi en stilling til dig.

Økonomichef til Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Vil du være økonomichef i en dynamisk styrelse, hvor ledelse er i fokus, og hvor samarbejde med interessenterne og inddragelse af medarbejderne står højt på dagsordenen? Vores økonomichef har efter mange år i styrelsen søgt nye udfordringer, og stillingen er derfor ledig. Hvis du kan styre økonomien med sikker hånd og samtidigt have fokus på udvikling af både opgavehåndteringen og medarbejderne, er det måske dig, vi leder efter.

Stærk profil til pressehåndtering, strategisk kommunikation og sekretariatsbetjening

Stærk profil til pressehåndtering, strategisk kommunikation og sekretariatsbetjening

Har du en skarp og sikker pen samt solid erfaring med at håndtere pressesager i en politisk styret organisation?  Vil du være en del af et stærkt hold, og er du frisk på at smøge ærmerne op og lave sikker sekretariatsbetjening? Så har vi brug for dig i sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond.

Innovationsfonden søger økonomi- og administrationschef til vores kontor i Aarhus

Vil du være en del af direktionen med ansvar for Innovationsfondens investerings-og driftsbudget samt administration og IT? Har du solid ledelseserfaring og vil være med til at drive fremtidens løsninger inden for klima, velfærd og sundhed? Så er du måske Innovationsfondens nye økonomi- og administrationschef.

 

Akademisk medarbejder til rådgivningsopgaver i relation til forskning og innovation på EU-området

Vil du bidrage til et internationalt udsyn i uddannelses- og forskningssektoren og arbejde med EU-sager? Har du lyst til og evt. erfaring med at rådgive danske interessenter om regelsættet for EU's rammeprogram for forskning og innovation, Horizon Europe, og synes du, at det er spændende at være med ved opstarten af et nyt program? Så har vi måske stillingen til dig.

Systematisk HK sagsbehandler søges til SU-sagsbehandling af udenlandske uddannelser

Er du god til sagsbehandling og til at yde vejledning på mail og telefon? Har du interesse for udvikling af procedurer og effektive sagsgange inden for dit område? Har du lyst til et job, hvor du hver dag er i kontakt med forskellige mennesker? Så er du måske vores nye kollega i udlandsenheden i kontoret for særlig uddannelsesstøtte.

Fuldmægtige søges til centrale opgaver på asylområdet

Brænder du for jura med en stor samfundsmæssig betydning? Har du lyst til at videreudvikle eller skabe et solidt fundament for en karriere, f.eks. i centraladministrationen? Motiveres du af at arbejde med juridiske opgaver i både dansk og international kontekst?

Kontoret for Landedokumentation søger ny medarbejder

Vil du være en del af et kontor med internationalt udsyn, sans for detaljen og engagerede medarbejdere? Så er det måske dig, vi søger i Kontoret for Landedokumentation i Udlændingestyrelsen.

Løsningsorienteret jurist til implementering af loven om forbud mod visse donationer

Kontoret for Landedokumentation i Udlændingestyrelsen søger dig, der har mod på at kaste dig ud i opgaver relateret til sanktionsregimer, pengestrømme og dataindhentning, og som kan hjælpe os med at bringe juraen i spil og sikre, at juraen er i orden i vores implementering af lovgivning og vores øvrige arbejde.

Studentermedhjælper til analyse, politikudvikling og information om EU's forskningsprogram

Er du studerende, og drømmer du om at arbejde med EU og styrke dansk forskning? Vil du bidrage til opgaveløsningen og udvikle dig i et spændende fagligt miljø med politisk fokus? Kontoret EU Forskning og Innovation i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger en dygtig og analytisk studentermedhjælper med interesse for EU og forskningspolitik. Stillingen er et barselsvikariat.    

Jurister søges til Udlændingenævnets Sekretariat

Har du lyst til at arbejde i et stærkt fagligt miljø inden for et område, der er genstand for stor politisk interesse og mediebevågenhed? Hjemrejsestyrelsen søger et antal skarpe og engagerede juridiske medarbejdere til Udlændingenævnets Sekretariat, der ønsker at skabe sig et solidt fundament for en karriere som embedsmand i centraladministrationen.

Sprogligt stærk student med flair for digital kommunikation

Brænder du for digital kommunikation og går op i fremtidens klima, sundhed og teknologiske udvikling? Kan du skrive og se en mening i at løfte Innovationsfondens digitale kommunikation til nye højder? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Innovationsfonden søger en Investment Officer inden for sundhed

Har du forståelse for, hvordan forskningen kan skabe innovation til værdi for samfundet fx gennem samarbejder mellem forskere og virksomheder? Har du indblik i dansk og udenlandsk sundhedsforskning? Er du passioneret af at understøtte sundhedsinnovation i Danmark? Så har vi en spændende stilling i Innovationsfondens kontor i Aarhus som specialkonsulent.

Genopslag: Er du studerende og interesserer du dig for databeskyttelse?

Udlændingestyrelsen søger en studentermedhjælper til Område for Databeskyttelse og Særlige Projekter, der, i samarbejde med resten af Team Databeskyttelse, skal hjælpe Udlændingestyrelsen med den fortsatte implementering og iagttagelse af reglerne i GDPR.

Foreningen Nydansker søger kommunikationskonsulent

Kan du kommunikere målrettet og effektivt til virksomheder, kommuner og andre interessenter? Brænder du for integrations- og mangfoldighedsindsatser på arbejdsmarkedet? Så er du måske Foreningen Nydanskers nye kommunikationskonsulent!

Vi søger en medarbejder, der kan gøre vores kommunikation skarp og målrettet. Som kommunikationskonsulent vil du få ansvar for arbejdsopgaver, der relaterer sig til vores eksterne kommunikation. Se mere i stillingsopslaget her:  pdf Foreningen Nydansker søger kommunikationskonsulent (105 KB)

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Foreningen Nydansker søger akademisk praktikant i foråret 2021

Brænder du for integration og mangfoldighed på det danske arbejdsmarked?

Så skal du måske være den akademiske praktikant, som i foråret 2021 skal hjælpe os med en større virksomhedsrettet mangfoldighedsindsats i København og med en interviewundersøgelse af nordiske erfaringer med uddannelsesrettet integration. 

Som praktikant får du indsigt i samspillet mellem erhvervsliv, kommuner og civilsamfund i arbejdet med integration, mangfoldighed og udsatte på nationalt og nordisk plan.

pdf Se annonce. (211 KB)

Studentermedarbejder til klagesagsbehandling på SU-området

Er du studerende, og brænder du for at opnå praktisk erfaring med offentlig forvaltning og administration? Har du mod på et selvstændigt job, der vil give dig overblik over et stort regelsæt? Og kan du formidle komplekse regler i et let forståeligt sprog? Så er du måske vores nye kollega.

Flygtningenævnets Sekretariat søger et antal juridiske fuldmægtige

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt juridisk, fagligt miljø inden for et område, der samtidig er genstand for stor politisk interesse og mediebevågenhed? Flygtningenævnets Sekretariat søger et antal juridiske fuldmægtige, der ønsker at skabe sig et solidt fundament for en karriere i centraladministrationen.

It-arkitekt søges til Uddannelses og Forskningsministeriet

Brænder du for løsningsorienteret it-arkitektur og kunne du tænke dig en spændende stilling i Uddannelses- og Forskningsministeriet som it-arkitekt? Ønsker du ligeledes indflydelse i skabelsen af fremtidens digitale løsninger inden for uddannelse og forskning? Og har du ambitioner om personlig og faglig udvikling?

Ja, så kan du nemt blive vores nye kollega, hvor du vil blive en del af et team med højt til loftet, humor og høj innovativ faglighed i at finde digitale løsninger på forskelige forretningskomplekse problemstillinger, både internt og i relation til vores tætte samarbejde med universiteterne.

Foreningen Nydansker søger akademisk praktikant i efteråret 2021

Brænder du for integration og mangfoldighed på det danske arbejdsmarked? 

Så skal du måske være vores akademiske praktikant i efteråret 2021.

Som praktikant får du indsigt i samspillet mellem erhvervsliv, kommuner og civilsamfund i arbejdet med integration, mangfoldighed og udsatte på nationalt og nordisk plan.

Vi søger akademiske praktikanter til foråret 2021

Skal du være en af vores 3 akademiske praktikanter, som skal løse et væld af spændende opgaver i forårssemesteret?

Brænder du for integration og mangfoldighed på det danske arbejdsmarked eller for at hjælpe udsatte og sårbare unge i deres vej mod uddannelse og job? Så er en praktik hos os en oplagt mulighed!

Se hele opslaget her:  pdf Praktikopslag forår 2021 (143 KB)

 

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
Vesna Nikolic
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 93 43 83
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.