Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
Vesna Nikolic

Souschef med flair for forandringsledelse søges til Udlændingestyrelsen

Har du lyst til at indgå i ledelsen af et stort kontor, hvor robotics og medarbejderinddragelse står højt på dagsordenen? Udlændingestyrelsen søger en souschef til Kontoret for Forlængelse og Kort, der vil bidrage til løsningen af kontorets mange opgaver og være med til at sikre tryghed og trivsel for medarbejderne i en spændende og omskiftelig tid.

Vi søger dygtige akademiske praktikanter samt IT-praktikant

Skal du være en af vores 6 akademiske praktikanter, som skal løse et væld af spændende opgaver i forårssemesteret 2019?

Brænder du for integration og mangfoldighed på det danske arbejdsmarked eller for at hjælpe udsatte unge i deres vej mod uddannelse og job?

Kunne du tænke dig at være en del af fællesskabet på en dynamisk og engageret arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed, og hvor mangfoldighed ses som en ressource?

Så skal du måske være en af de 6 nye akademiske praktikanter hos Foreningen Nydansker?

Som praktikant får du indsigt i samspillet mellem erhvervsliv, kommuner og civilsamfundet i arbejdet med integration, mangfoldighedsledelse og udsatte mennesker.

Hjælp os med driften af et af danmarks største integrationsinitiativer:

Vi søger også en IT-kyndig praktikant, der bl.a. gerne skal kunne vedligeholde vores dagligdags IT-systemer, som vi benytter i vores arbejde. Arbejdsopgaverne med IT er blevet omfangsrige efterhånden, som vi har vokset os større.
Vi søger derfor en praktikant til vores IT-ansvarlige medarbejder.

Gå til stillingsopslagene

Kontorchef til Uddannelsesstøtte i Uddannelses- og Forskningsministeriet

Har du erfaring med forvaltning af et komplekst område med stor politisk bevågenhed?
Kan du udnytte data og digitalisering til at styre og udvikle et stort administrativt område?
Er du en dygtig leder, der også evner at lede gennem andre, og kan du navigere sikkert i en verden med mange interessenter?
Så søger vi en ny kontorchef til kontoret for Uddannelsesstøtte.

Praktikant til team Sårbare unge og familier

Vil du være med til at forebygge æresrelaterede konflikter og begrænsning af børn, unge og voksnes adfærd og rettigheder – så søg stillingen som akademisk praktikant i team Sårbare unge og familier, der arbejder med forebyggelsen af æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Studentermedhjælper søges til uddannelses- og forskningspolitiske opgaver

Er du studerende, og interesserer du dig for uddannelses- og forskningspolitik?
Vil du bidrage til opgaveløsningen på området og udvikle dig i et spændende fagligt miljø med politisk fokus?
Så er du måske vores nye kollega i kontoret for Forskning og Forskningsbaserede Uddannelser.

Projektmedarbejder til Studieadministrative Systemer

Vil du være med til at skabe værdi for de videregående uddannelsesinstitutioner?
Brænder du for at arbejde med studieadministrative systemer?
Så søger Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte en projektmedarbejder til at arbejde med opgaver inden for STADS og DANS.

Engageret kollega til understøttelse af studieadministrative processer

Har du lyst til at bistå uddannelsesinstitutionerne med rådgivning og brugersupport?
Har du indsigt i studieadministration og studieadministrative forretningsprocesser på de videregående uddannelsesinstitutioner?
Har du erfaring med implementering af it-systemer?

Så er du måske vores nye kollega.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær