Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Akademiker søges til Togkontoret i Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement

I Transport-, Bygnings- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter, og ministeriets sager står samtidig ofte højt på den politiske dagsorden. Jobbet i Togkontoret vil være spændende for dig, som er interesseret i et varieret, dynamisk og analytisk opgavefelt. Du vil få ansvar for egne sager, faglige udfordringer på højt niveau og et arbejde tæt på den politiske beslutningsproces på Transport-, Bygnings- og Boligministeriets område.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline