Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Akademiker søges til understøttelse af sagsbehandlingen på SU-området med data og statistik mv.

Er du god til at håndtere og overskue store og komplekse mængder data, som kan anvendes til bl.a. at understøtte sagsbehandling af sager på uddannelsesstøtteområdet? Er du god til at anvende og nyttiggøre disse data? Har du gode formidlingsevner og en systematisk og helhedsorienteret tilgang? Har du kompetencer til at anvende eksisterende – men også udvikle nye – værktøjer til produktionsstyring og -opfølgning? Og kan du skabe resultater som en del af et team? Så er du måske vores nye kollega i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær