Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Akademiker til analyser og politikudvikling inden for forsknings- og innovationsområdet

Vil du være med til at understøtte Uddannelses- og Forskningsministeriets arbejde med solide fakta? Interesser du dig for at udarbejde evidensbaserede input til politikudvikling? Har du stærke analytiske kompetencer og gode samarbejdsevner? Og er du klar på en hverdag, hvor du bliver udfordret såvel fagligt som personligt? Så har vi en spændende stilling i kontoret Analyse, Statistik og Den Koordinerede Tilmelding (ASK).

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline