Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Akademiker til Kontraktkontoret i Transport- og Boligministeriets departement

Er du interesseret i at få selvstændigt ansvar, faglige udfordringer på højt niveau og i at arbejde tæt på den politiske beslutningsproces på Transport- og Boligministeriets område?

I så fald kan du være den, vi søger til en ledig stilling som akademiker i Kontraktkontoret, der består af 9 engagerede medarbejdere.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær