Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Akademiker til Vej- og Brokontoret i Transportministeriets departement (barselsvikar)

Vej- og Brokontoret beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver fra driften af statsvejnettet og de store faste forbindelser til den langsigtede udbygning af den danske infrastruktur – herunder megaprojekter som Femern Bælt-forbindelsen, den nye ø, Lynetteholmen, i København og en eventuelt kommende fast Kattegat-forbindelse. Som medarbejder i kontoret vil du bl.a. arbejde i det team, der forbereder en mulig ny langsigtet investeringsplan. Du vil få ansvaret for konkrete anlægsprojekter, og du vil specifikt kommer til at arbejde med projekter og politikken inden for cykelområdet – herunder Transportministeriets bidrag til forberedelsen af Tour de France i Danmark i 2022.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær