Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Akademisk medarbejder til rådgivningsopgaver i relation til forskning og innovation på EU-området

Vil du bidrage til et internationalt udsyn i uddannelses- og forskningssektoren og arbejde med EU-sager? Har du lyst til og evt. erfaring med at rådgive danske interessenter om regelsættet for EU's rammeprogram for forskning og innovation, Horizon Europe, og synes du, at det er spændende at være med ved opstarten af et nyt program? Så har vi måske stillingen til dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær