Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Ambitiøs akademiker søges til økonomiopgaver vedrørende uddannelses- og forskningsinstitutioner

Brænder du for økonomistyring og håndtering af store datamængder? Motiveres du af at formidle komplicerede sammenhænge på enkle måder? Så er du måske vores nye kollega i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens Kontor for Institutionsøkonomi.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær