Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Ambitiøs konsulent eller fuldmægtig søges til politikudvikling og ministerbetjening på området for udenlandsk arbejdskraft

Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger en engageret akademiker til det politiske arbejde omkring udenlandsk arbejdskraft i kontoret for International Rekruttering. Du skal arbejde med at udvikle reglerne på området for udenlandsk arbejdskraft, hvor danske virksomheders adgang til relevant udenlandsk arbejdskraft sikres med udgangspunkt i arbejdsmarkedets behov.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline