Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Ambitiøse økonomer/akademikere til udvikling af økonomistyring i Uddannelses- og Forskningsministeriet

Brænder du for at arbejde med tal, og er du god til at formidle? Vil du bidrage til drift og styring af en statslig styrelse, der har et af statens største budgetter? Så har vi to spændende stillinger til økonomistyringsopgaver i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær