Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Cand.merc.jur. eller Cand.jur. søges til politikudvikling og analysearbejde på jernbaneområdet i Transport- og Boligministeriets departement

I Transport- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter, og ministeriets sager står samtidig ofte højt på den politiske dagsorden. Jobbet i Togkontoret vil være spændende for dig, som vil finde det interessant at arbejde med organisering, politikudvikling og den strategiske udvikling af jernbaneinfrastrukturen og togsystemet i Danmark.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær