Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Danmarks Frie Forskningsfonds sekretariat i Odense søger datastærk studentermedhjælper

Har du erfaring med at bearbejde store datamængder i fx STATA og præsentere dem i Excel? Har du overblik og sans for detaljen og lyst til lære den danske forskningsverden bedre at kende samtidig med at dine kompetencer sættes i spil i en travl hverdag? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær