Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Datastærk akademiker til Danmarks Frie Forskningsfonds statistiske beredskab

Har du flair for statistik og har du hands-on-erfaring med SQL-databaser? Har du lyst til at få en masse faglig og personlig erfaring som tovholder, igennem dit bidrag til at vedligeholde og udvikle Danmarks Frie Forskningsfonds database og statistiske beredskab? Og ønsker du at lære forskningsområdet at kende? Så har vi en stilling til dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær