Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær

Departementschefsekretær til Transportministeriets departement

Griber du bolden fra alverdens retninger og kan du koordinere dig ud af enhver kalenderudfordring? Trives du selvom planen ændrer sig tre gange i løbet af en formiddag – og kan du bevare overblikket, når flere mennesker spørger om noget på én gang? Så har du gode muligheder for at blive ny sekretær for departementschefen i Transportministeriet. Vi søger en ny kollega, som møder os med godt humør og gåpåmod, og som kan bidrage til skabe en god arbejdsatmosfære og en effektiv arbejdsgang i Minister- og Ledelsessekretariatet.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær