Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Dygtig student med flair for analyse og koordinering søges til opgaver med uddannelsesudvikling og universiteternes rammer og mål

Har du lyst til at afprøve dine akademiske færdigheder og få praktisk erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation? Interesserer du dig for uddannelsespolitik, og kunne du tænke dig at arbejde med uddannelsesudvikling og de strategiske rammer for universiteterne og de kunstneriske institutioner? Så kunne denne stilling være noget for dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær