Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Dygtig studentermedhjælper med interesse for uddannelsespolitik og centraladministrationen søges

Har du lyst til at afprøve dine akademiske færdigheder og få praktisk erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation? Vil du bidrage til opbygning, formidling og dataanalyse af viden om det danske uddannelsessystem? Og interesserer du dig for dansk og europæisk uddannelsespolitik? Så er du måske vores nye kollega i Center for Videregående Uddannelser?

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær