Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Er du én af vores nye studentermedhjælpere med interesse for forvaltningsret og udlændingeret, og har du lyst til at hjælpe erhvervslivet med at rekruttere udenlandsk arbejdskraft?

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger lige nu et antal nye studentermedhjælpere, der skal hjælpe os med at komme sagsbehandlingstiderne til livs. I SIRI vil du både opleve udfordrende opgaver på et område med stor bevågenhed, og at der er lagt en plan for dig den første dag, hvor du vil blive grundig indført i meningsfulde arbejdsopgaver, samt møde og samarbejde med statens bedste kollegaer.
Der er tale om både faste og midlertidige stillinger.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær