Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Er du jurist, og har du lyst til at arbejde bredt med juraen, bl.a. ministerbetjening, lovfortolkning og forvaltningsretlige spørgsmål?

Har du lyst til at prøve kræfter med bidrag til lovforslag, udvalgsspørgsmål, juridisk kvalitetssikring, tilsynsbesøg og bistand til klagesagsbehandling? Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en jurist til centrale juridiske opgaver.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline