Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Er du kontoruddannet, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling og borgerbetjening på EU- og udlændingeområdet i Aabenraa og Odense?

Får du energi af at arbejde med varierede opgaver og godt samarbejde? Har du lyst til at møde vores brugere ansigt til ansigt og hjælpe med at varetage borgerbetjeningen i Aabenraa – og sommetider også i Odense? Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en kontorfunktionær til kontoret Borgerservice.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline