Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Er du til højt tempo og internationale højpolitiske emner – med base i Danmark?

Har du lyst til at arbejde med internationale højpolitiske emner? Har du mod på et selvstændigt arbejdsliv, hvor du ofte rejser og repræsenterer ministeriet i udlandet – samtidig med at du har en sikker livline til kontoret på Slotsholmen? Lige nu søger vi to erfarne medarbejdere til Kontoret for Internationalt Udlændingesamarbejde.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline