Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Erfaren projektleder og dygtig direktionsassistent søges til højprofilerede prisuddelinger og til direktionsbetjening i Styrelsen for Forskning og Uddannelse (barselsvikariat og midlertidig stilling)

Er du en dygtig og ambitiøs projektleder? Har du lyst til – og gerne erfaring med - direktionsbetjening? Så har vi måske et barselsvikariat eller en midlertidig stilling til dig, hvor du vil skulle projektlede initiativerne EliteForsk, Undervisningsprisen og/eller betjene vores direktion.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær