Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Fuldmægtig søges til internationale opgaver inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelser

Har du lyst til at arbejde med europæiske uddannelsesprogrammer og har du interesse for dagtilbuds-, grundskole eller ungdomsuddannelsesområdet? Er du god til både at rådgive, administrere og kommunikere om forskellige typer af tilskudsprogrammer? Så er du måske vores nye kollega i styrelsens Kontor for Internationale uddannelsesprogrammer.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær