Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Fuldmægtige søges til nyoprettet værdipolitisk enhed i Ministersekretariatet i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Er du klar til at arbejde centralt i centraladministrationen, og har du interesse for politikudvikling? Så er du måske vores næste kollega. Vi arbejder med skarpe beslutninger, vigtige problemstillinger og samfundskritiske spørgsmål.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær