Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær

Fuldmægtige til Udlændingenævnets sekretariat

Vil du være med til at sikre, at det er de rigtige afgørelser, der bliver truffet på et område med stor politisk interesse og mediebevågenhed? Har du lyst til at arbejde med kompleks jura med stor betydning for den enkelte udlænding og på et samfundsmæssigt vigtigt område? Og ønsker du et solidt fundament for din fremtidige karriere? Så er du måske en af de fuldmægtige, som vi i øjeblikket søger.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær