Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Genopslag: Fuldmægtig/konsulent søges til økonomistyring i Udlændingestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med finanslov, store budgetter og endnu større regneark på et område med stor politisk bevågenhed? Og kunne du tænke dig at arbejde i en nyoprettet stilling med alle slags økonomiske opfølgninger i en statslig styrelse? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega i Kontoret for Økonomi og Indkvartering i Udlændingestyrelsen.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær