Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Genopslag: Studentermedhjælper søges til it-driftsopgaver i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Vil du arbejde med it og bidrage til styrelsens interne it funktion? Er du initiativrig og struktureret? Og leder du efter et alsidigt studenterjob med gode muligheder for faglig og personlig udvikling? Så kan det være, at du er vores nye student.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær