Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Har du flair for indsamling af informationer via internettet, og har du blik for detaljen?

Udlændingestyrelsen søger medarbejdere til Kontoret for Landedokumentation. Kontoret arbejder med screening af religiøse forkyndere, der søger til Danmark samt generel indhentning af information via åbne medier.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær