Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Har du lyst til sagsbehandling og borgerbetjening på EU- og udlændingeområdet i Odense?

Har du lyst til at møde vores brugere ansigt til ansigt og hjælpe med at varetage borgerbetjeningen i Odense? Styrelsen for International Rekruttering og Integration - SIRI -  søger en kontorfunktionær til Borgerservice i Odense

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær