Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Innovationsfonden og GTS søger Innovation Officer til Erhvervshus Sydjylland

Ser du et stort potentiale for innovation i danske virksomheder og bliver du motiveret af at styrke dansk erhvervslivs innovationsevne og konkurrencekraft? Brænder du for at bygge bro mellem forskning og de nyeste teknologiske muligheder og danske små og mellemstore virksomheder? Vil du være med til at sikre en mere enkel, effektiv og sammenhængende erhvervsfremme? Og kan du arbejde selvstændigt efter disse mål, så er du måske vores nye Innovation Officer.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær