Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Innovationsfonden søger en studentermedhjælper til økonomiopgaver (midlertidig stilling)

Er du studerende, og drømmer du om at prøve din viden fra studierne af i praksis? Interesserer du dig for økonomi, og kunne du tænke dig at få et indblik i, hvad det vil sige at arbejde med funding i en politisk kontekst? Så har vi måske jobbet til dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær